Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

14.8 C
Skopje
Saturday, April 20, 2024

More
  домаОгласиВолнен елек - рачно изработени работи од волна

  Волнен елек – рачно изработени работи од волна

  petel baner

  Волнен елек се и други работи изработени од природна волна.

  Топол и мек рачно изработен. Изработени од чиста и природна волна. За сите што знаат колку е добро да се носи чисто природна волна. Ако некој има болки во грбот, природната волна помага како ништо друго. Цената е 2000 денари. Се продаваат и појаси за грбот од чиста волна 3000 денари.. Се продава волнен елек и други работи изработени од природна волна.

  Ова е услужен оглас со кој што се трудиме да им помогнеме на членовите на групата на zemjodelie.mk полесно да продаваат.

  Волнени рачно изработени елеци објавени во групата на ЗЕМЈОДЕЛИЕ.МК

  Ова е услужен оглас.

  Кој е заинтересиран за набавка на волнен елек нека го контактира огласувачот.

  Agrobot

  Тимот на земјоделие.мк ќе им помага на своите членови да си ги продаваат своите работи и бесплатно ќе ги објавува нивните огласи.

  Поздрав Земјоделци.

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

  Само Рурално.

  Повелете овде на овој линк ПРИТИСИ ТУКА

  На страната на земјоделие.мк можете да најдете и ДРУГИ ОГЛАСИ.

  tigar.mk baner
  spot_img
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img