Тел: +38975383796 Е-пошта info@zemjodelie.mk

16.8 C
Skopje
Saturday, April 20, 2024

More
  домаАгро ВестиРегистар на откупувачи на тутун

  Регистар на откупувачи на тутун

  petel baner

  Регистар на откупувачи на тутун

  Agrobot

  Ова е списокот на овластените откупувачи на тутун во Македонија.

  Тука може да ги видите имињата на фирмите нивните адреси и контакт информации.

  Prostor za reklama na zemjodelie.mk

   (состојба 12.09.2023 година)

  ТУТУНСКИ КОМБИНАТ АД ПрилепПрилепул. Прилепски бранители бр.85, Прилеп  7500048/421 020 лок.234 048/421 110 048/421 670  
  факс: 048/421 891 факс: 048/425 172 e-mail: tutdir@tkprilep.com.mk; b.hroneski@tkprilep.com.mk
  СOKOTAБ ДООЕЛ БИТОЛА Драгожани, БитолаБитолас. Драгожани, Битола 7000047/212 400 072/277-401
  факс: 047/212 450 e-mail: mk.info@socotab.com vesna.kalpakovska@socotab.com
  АЛАЈАНС УАН МАКЕДОНИЈА АД КавадарциКавадарциул. Западен Булевар бр.105, 1430 Кавадарци  043/414 599  
  факс: 043/414 605 e-mail: sgrigoriadis@aointl.com bdeskoska@aointl.com rcvejoski@aointl.com
  ОРБИТА ТАБАК ДООЕЛ експорт-импорт СкопјеСкопјеул. Бул.„Митрополит Теодосиј Гологанов“ бр.55 64, Скопјe-Карпош075/340 057 075/262 839
  факс: 02/243 00 66 e-mail: orbita_tabak@yahoo.com  
  ПАШОСКИ ТУТУНСКИ ДИЛЕР ДООЕЛ СкопјеСкопјеул. Франклин Рузвелт бр.1-5, Скопје-Центар02/308 68 30 070/252-944
  факс: 02/308 01 31 e-mail: t.pasoski@ptd.mk
  КАВЕКС БАЛКАН ДООЕЛ НеготиноНеготиноул.Партизанска бр.29, Неготино075/265-347
  e-mail: kaveks_balkan@yahoo.com
  СЕКЕ ДООЕЛ ПрилепПрилепул.Моша Пијаде бр.319 Прилеп072/227-767 072/256-320
  e-mail:  sekesa@sekesa.mk sekeprilep@yahoo.com
  МИССИРИАН ДООЕЛ СтрумицаСтрумицаул.Климент Охридски бр.11, Струмица070/317-744  078-220-565
  e-mail:  info@missirian.mk  
  ltufekchieva@missirian.mk  mskileski@missirian.mk                                            
  БАККО МК ДОО БитолаБитолаул. Кланица бр.8/11, Битола070/302-556
  e-mail: igorzlatkov.mk@gmail.com  
  ИТАЛ МАС ТОБАКО ДООЕЛ увоз-извоз СкопјеСкопјеул.Атинска бр.3А, Скопје075/396-996
  e-mail: stefan@italmas.com.mk  
  Регистар на откупувачи на тутун

  Придружете се во нашата заедница на Земјоделие.мк на ВиберТелеграмФејсбук бидете дел од најголемето земјоделско семејство во кое сте секогаш добредојдени.

  Доколку нешто продавате или купувате посетете го огласникот WWW.PETEL.MK

  tigar.mk baner
  spot_img
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  МОЖЕ БИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА...
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img